Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
API per a desenvolupadors

A través de l’API de Clickedu es pot connectar amb les dades més significatives introduïdes a la plataforma sense necessitat de duplicar-les en les vostres aplicacions.
Si sou una escola o una empresa que oferiu serveis a una escola, podeu sol·licitar l’accés a l’API per interconnectar sistemes amb Clickedu.

 

Què aporta l’API de Clickedu?

  • Interconnexió: les dades a l'abast dels desenvolupadors.
  • Seguretat: el centre controla qui té accés a les dades. Només és possible permetre l'accés a les dades a empreses desenvolupadores des del panell de control de la plataforma dels usuaris autoritzats.
  • Eficàcia: a l'hora de treballar sobre un nou sistema, les dades s’hi sincronitzen automàticament i, a més, els usuaris gaudeixen d'una millor experiència.
  • Integritat de les dades: es minimitzen els errors, ja que es redueixen els processos manuals.
  • Reducció de costos: ja que s'utilitzen les bases de dades de Clickedu, resulta innecessari mantenir un cloud propi amb aquestes dades.
Per poder utilitzar l'API de la plataforma Clickedu, heu de sol·licitar accés a la plataforma a través de la següent adreça electrònica: api@clickedu.net.