CA - ES

Clickedu

Aplicació de Clickedu per a Android

Us expliquem com descarregar i instal·lar l'aplicació de Clickedu directament sense passar per Google Play Store, a causa de les dificultats per actualitzar-hi versions.

Aquestes mateixes instruccions serveixen per instal·lar l'app en cas de no tenir accés a Google Play.

Permetre instal·lar una APK en Android

Tot i que la capa de personalització de cada fabricant és diferent, per poder instal·lar una aplicació fora de la botiga de Google Play primer s'ha d'habilitar aquesta opció.

A cada dispositiu pot ser una mica diferent, però en general els passos són els següents:

Descarregar i instal·lar l'aplicació

Si esteu veient aquesta pàgina des del dispositiu on voleu instal·lar l'aplicació, podeu descarregar l'arxiu APK de l'aplicació clicant aquest enllaç. Si esteu veient aquesta pàgina des de l'ordinador, podeu descarregar l'arxiu amb l'enllaç anterior i enviar-vos-el amb el mètode que preferiu al mòbil o tauleta o també podeu escanejar el següent codi QR amb el dispositiu on voleu instal·lar l'app:Amb l'arxiu APK ja al dispositiu, busqueu-lo i cliqueu-lo per instal·lar-lo.

És recomanable desinstal·lar abans l'app instal·lada prèviament, ja que en molts dispositius no és possible instal·lar una aplicació ja instal·lada des de Google Play o altres botigues d'aplicacions.

Possibles dificultats

Si heu actualitzat l'app i es queda penjada —en alguns casos amb un error 400— el problema és que l'inici de sessió s'ha corromput.

Per assegurar un bon funcionament, esborreu la memòria cau i totes les dades de l'aplicació i torneu a iniciar sessió.

Per esborrar les dades de l'aplicació, aneu al dispositiu, a Configuració > Emmagatzematge > Altres aplicacions > l'app i cliqueu Esborrar totes les dades. (Els passos poden variar segons el fabricant i la capa de personalització que tingueu.)