Accés clients a la plataforma de gestió escolar

A Clickedu oferim un enorme ventall de formacions, presencials, a distància o autodidactes perquè triïs com i què t’interessa més en cada moment per aprendre a treure tot el suc a la plataforma. Et convidem a conèixer-les i apuntar-t’hi. Envia un correu a atencioescola@clickedu.net (només per a les escoles) i ens posarem en contacte amb tu.

Diagrama de formacions

Les formacions són indispensables per tal que tingueu un coneixement de la plataforma adequat en cada moment. D’una banda hi ha les formacions inicials, que us serviran per configurar la plataforma segons les vostres necessitats; d’una altra, hi ha les d’aprofundiment, que fareu quan ja tingueu el coneixement inicial adquirit i vulgueu avançar en l’ús de l’eina.

Si accediu al pdf veureu un diagrama que mostra l’estructura del procés formatiu fent servir peces, en la qual cada peça representa un bloc formatiu.

Les peces disposades en horitzontal dels dos primers nivells són formacions inicials, que consten en el bloc formatiu que iniciareu quan tingueu la plataforma. Les peces disposades en vertical són formacions d’aprofundiment. Com veieu, per aprofundir haureu d’anar escalant nivells, de manera que sabreu quins blocs necessiteu adquirir per poder arribar al nivell més elevat.

Zona de consultes i clients

Si no coneixes l'URL de la teva escola

Entrar al cercador