Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
...

A Clickedu pensem que tenim un compromís amb les escoles que va molt més enllà de ser la innovadora "factoria de software", junt amb un excel·lent servei d'atenció, que us acompanya en el dia a dia.

Creiem fermament que, a banda de les etiquetes que van i venen (RSC, ODS...), del que es tracta és de mirar de contribuir sempre que sigui possible a millorar l'entorn. En el nostre cas, tenim l'immens privilegi d'haver nascut i estar creixent envoltats d'escoles, d'alumnes, de famílies i de mestres, de grandíssims docents que ens eixamplen horitzons a cada pas. Per això ens plau amplificar la veu del Dr. Miquel Casas i del Dr. Pere Marquès, eminents psiquiatre i pedagog, respectivament. Posem tota la nostra energia en la seva promoció perquè sabem que els seus missatges ressonen en aquest ecosistema tan sensible i us ajuden en la vostra tasca.

Des d'aquí, us agraïm que ens acompanyeu en aquesta aposta per al bé comú.