Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
CLICKEDU, LA CREACIÓ DE LA PLATAFORMA DE GESTIÓ ESCOLAR

El 2005 sorgeix, en un Power Point, la llavor de Clickedu per satisfer les demandes que ens planteja l'escola IPSE. Amb aquell document preguntem a dues escoles "amigues" si els sembla interessant el projecte i ens diuen que sí! Amb això i molta energia ens vam posar mans a l'obra.

Després de tres anys de reunions setmanals i proves amb usuaris i la posada en marxa del projecte a les primeres escoles a través d’un procés de programació experimental, vam presentar Clickedu “en societat”. Ens plantejàvem oferir Clickedu a cinc o deu escoles per començar el curs 2008-2009… i ens el van demanar cinquanta! Una barbaritat!! Quina responsabilitat que tants col·legis ens fessin confiança! Entre nosaltres: no us podeu imaginar l'estiu que vam passar! Ha crescut molt, des d'aleshores, però Clickedu ha mantingut la mateixa essència: donar resposta a les necessitats de les escoles que aposten per la qualitat.

L'empresa —tecnològica— es va fundar l'any 2000 per oferir serveis i programari en el núvol quan ningú encara no en parlava. Uns anys després, neix Clickedu per canviar radicalment l'empresa.

Actualment només treballem per a Clickedu, però en el seu moment desenvolupàvem software a mida, projectes integrals de màrqueting digital, pàgines web, newsletters, campanyes… Les xarxes socials no ens eren alienes i vam fer créixer tota mena d'iniciatives de dinamització i desenvolupament d'aplicacions, no només per a suports de sobretaula, sinó també per a dispositius mòbils Android i Apple. I sempre amb les màximes garanties!

Avui, per a Clickedu hi treballem més de seixanta persones, que ajudem la vostra escola a fer la feina més fàcil i innovar amb el millor que sabem fer: un software de qualitat amb l’última tecnologia. I estem orgullosos i agraïts que tots els nostres clients parlin bé de nosaltres.

Potser és aquesta la raó per la qual el desembre de 2019 l'empresa Iddink es va fixar en nosaltres i, des d'aleshores, formem part del Grup Iddink i, per extensió, del grup Sanoma Group. Ja ho veieu, de Barcelona a Finlàndia!

Perquè ens agrada la feina que fem i volem fer-la amb responsabilitat, creativitat i il·lusió.

Gràcies per confiar en nosaltres o, si encara no ens coneixeu, per haver llegit fins aquí!

ISO 9001:2008 - ISO 140001:2004


sobre-clickedu

 Clickedu / dues tintes / positiu / JPG

Clickedu / dues tintes / positiu / JPG

Copia i enganxa aquest codi a la teva web.
<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-1.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">
 Clickedu / dues tintes / negatiu / JPG

Clickedu / dues tintes / negatiu / JPG

Copia i enganxa aquest codi a la teva web.
<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-2.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">
 Clickedu / 1 tinta / negatiu / JPG

Clickedu / 1 tinta / negatiu / JPG

Copia i enganxa aquest codi a la teva web.
<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-3.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">
 Clickedu / 1 tinta / positiu / JPG

Clickedu / 1 tinta / positiu / JPG

Copia i enganxa aquest codi a la teva web.
<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-4.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">