Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Preguntes més freqüents de les famílies
 • Quin és l'URL del Clickedu de la meva escola?

  Si no trobeu l’enllaç per accedir al vostre Clickedu, podeu utilitzar aquest cercador d’escoles per trobar-lo. Si tot i així no el trobeu, poseu-vos en contacte amb el vostre centre.

 • D'on trec el nom d'usuari i la contrasenya?

  Les dades per entrar a Clickedu us les facilita el vostre centre. Si no recordeu el nom d’usuari poseu-vos en contacte amb l’escola.

 • Què he de fer si he oblidat la contrasenya?

  Com a usuari de Clickedu, des de la pantalla per accedir a la plataforma podeu clicar Has oblidat la contrasenya?. Llavors heu d’introduir la vostra adreça electrònica, indicar que sou usuaris de Clickedu i clicar Enviar. Rebreu un correu electrònic amb un enllaç. Si el cliqueu rebreu un altre missatge amb la nova contrasenya, que podreu utilitzar per accedir a la plataforma.

  En el cas que us aparegui un missatge que diu que l’adreça electrònica no existeix en el sistema o que hi ha dos usuaris amb la mateixa adreça, poseu-vos en contacte amb l’escola.

 • Puc canviar la contrasenya?

  Sí. Quan sigueu dins la plataforma cliqueu, a dalt a la dreta, la icona de la roda dentada (Configuració). Aquí podreu canviar la vostra contrasenya.

 • Puc modificar les meves dades?

  Pot ser que el centre us hagi donat permisos per modificar les vostres dades. Si és així, des de la plataforma, a La meva fitxa > Dades personals, podeu clicar Modificar i editar els camps d’un usuari. Tingueu en compte, però, que els canvis que feu els validarà l’escola.

  Si no podeu modificar les dades deu ser perquè el centre no us ha donat permís per fer-ho. Per qualsevol canvi que s’hagi de fer us heu de posar en contacte amb ells.

 • Per què no puc veure les notes?

  Les raons per les quals pot ser que no es vegin les notes són moltes, des que encara no s’hagin fet públiques fins que el centre us les faci arribar només en paper. Per això us recomanem que us poseu en contacte amb el vostre centre per poder tractar al millor possible el vostre cas concret.

 • Per què no puc veure les fotografies?

  Si no podeu veure fotografies pot ser que l’escola no n’hagi penjat. Si n’ha penjat, pot ser que no us hagi fet visible l’àlbum.

  Si l’escola ha penjat fotos i les hauríeu de poder veure, poseu-vos en contacte amb ells.