Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Preguntes més freqüents dels Centres educatius
 • 1. Com podem conèixer la plataforma Clickedu?
  Escriviu-nos un correu electrònic a info@clickedu.net o truqueu-nos al 93 278 82 04 o al 91 060 87 56 i estarem encantats de concretar una cita per mostrar-vos la demo de la plataforma.
 • 2. Totes les dades que s'alberguen a Clickedu estan emmagatzemades de manera segura?
  Sí. Clickedu compleix amb la normativa vigent europea de RGPD. A més, Clickedu està certificat amb l'ISO 9001:2015 en el desenvolupament, implementació i manteniment de la plataforma.
 • 3. Com podem resoldre els dubtes que tinguem en el dia a dia sobre la plataforma?
  Clickedu disposa de diferents eines formatives. El canal de YouTube amb vídeos formatius, el manual de Clickedu amb l’explicació de tots els mòduls de la plataforma, les formacions il·limitades orientades a professors i PAS i, per descomptat, l'atenció via tiquet o telefònica amb els nostres consultors experts.
 • Llicències digitals
 • 4. Sóc alumne o responsable d'una escola amb Clickedu i no veig les llicències digitals en la plataforma. Què puc fer?
  Si no trobes els llibres digitals en la teva plataforma és molt probable que no s'hagi importat la llicència del llibre. Has de posar-te en contacte amb el teu centre educatiu i comentar el cas.
 • 5. Com s'importen les llicències digitals?
  És el centre educatiu l'encarregat d'importar les llicències digitals. Els docents o PAS amb permisos podran importar les llicències des del mòdul continguts. En el manual de Clickedu s'expliquen tots els detalls.
 • 6. Si les llicències s'han comprat a través de d’Iddink s'han d'importar manualment?
  No. En el cas que les llicències s'hagin obtingut a través d’Iddink abans de començar el curs s'importaran automàticament a la plataforma dels alumnes que ja les hagin adquirit i dels docents.
Preguntes més freqüents de les famílies
 • 1. Quin és l'URL del Clickedu de la meva escola?

  Si no trobeu l’enllaç per accedir al vostre Clickedu, podeu utilitzar aquest cercador d’escoles per trobar-lo. Si tot i així no el trobeu, poseu-vos en contacte amb el vostre centre.

 • 2. D'on trec el nom d'usuari i la contrasenya?

  Les dades per entrar a Clickedu us les facilita el vostre centre. Si no recordeu el nom d’usuari poseu-vos en contacte amb l’escola.

 • 3. Què he de fer si he oblidat la contrasenya?

  Com a usuari de Clickedu, des de la pantalla per accedir a la plataforma podeu clicar Has oblidat la contrasenya?. Llavors heu d’introduir la vostra adreça electrònica, indicar que sou usuaris de Clickedu i clicar Enviar. Rebreu un correu electrònic amb un enllaç. Si el cliqueu rebreu un altre missatge amb la nova contrasenya, que podreu utilitzar per accedir a la plataforma.

  En el cas que us aparegui un missatge que diu que l’adreça electrònica no existeix en el sistema o que hi ha dos usuaris amb la mateixa adreça, poseu-vos en contacte amb l’escola.

 • 4. Puc canviar la contrasenya?

  Sí. Quan sigueu dins la plataforma cliqueu, a dalt a la dreta, la icona de la roda dentada (Configuració). Aquí podreu canviar la vostra contrasenya.

 • 5. Puc modificar les meves dades?

  Pot ser que el centre us hagi donat permisos per modificar les vostres dades. Si és així, des de la plataforma, a La meva fitxa > Dades personals, podeu clicar Modificar i editar els camps d’un usuari. Tingueu en compte, però, que els canvis que feu els validarà l’escola.

  Si no podeu modificar les dades deu ser perquè el centre no us ha donat permís per fer-ho. Per qualsevol canvi que s’hagi de fer us heu de posar en contacte amb ells.

 • 6. Per què no puc veure les notes?

  Les raons per les quals pot ser que no es vegin les notes són moltes, des que encara no s’hagin fet públiques fins que el centre us les faci arribar només en paper. Per això us recomanem que us poseu en contacte amb el vostre centre per poder tractar al millor possible el vostre cas concret.

 • 7. Per què no puc veure les fotografies?

  Si no podeu veure fotografies pot ser que l’escola no n’hagi penjat. Si n’ha penjat, pot ser que no us hagi fet visible l’àlbum.

  Si l’escola ha penjat fotos i les hauríeu de poder veure, poseu-vos en contacte amb ells.