Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Etapes obligatòries

Primària i Secundària

Etapes no obligatòries

Infantil, Batxillerat i Cicles Formatius

Altres centres reglats

Sistema britànic i Batxillerat Internacional

Quins centres fan servir el nostre programa de gestió escolar?

La família de Clickedu no para de créixer, comptant avui dia amb més de 700 centres que fan ús de la plataforma, principalment de l'Estat, Andorra i Latam. A més de col·legis de primària i secundària, també confien en nosaltres altres centres d'etapes de formació no obligatòria (infantil, batxillerat, FP), centres d'adults, escoles de música, batxillerat internacional i fins i tot el sistema britànic. Us uniu a la transformació educativa amb criteri?

Les escoles amb les que fem equip


Quins serveis inclou Clickedu, el sistema de gestió escolar total?

Clickedu no només és un programari de gestió, sinó que es caracteritza per oferir un servei d'allò més proper i personalitzat a tots i cadascun dels partícips. A més de la multitud de funcionalitats que integra la plataforma, també us podreu beneficiar dels serveis següents:
Instal·lació

Instal·lació personalitzada per adaptar-nos a les necessitats de cada centre

Migració de dades

Migració de dades a la vostra plataforma de gestió

Suport

Suport tècnic telefònic i telemàtic sense esperes

Formacions presencials i online

Formacions contínues via telemàtica i presencial

Píndoles formatives

Píndoles formatives setmanals per esprémer i treure suc a la plataforma

Seguiment individualitzat

Perquè a Clickedu et tractem amb atenció i un seguiment exquisit.


Avantatges de la plataforma de gestió educativa Clickedu

Amb Clickedu, tot són avantatges. Com que es tracta de la plataforma de gestió acadèmica més completa i amb més funcionalitats del mercat, podem donar resposta a les necessitats de les escoles i ajudar-les a millorar els processos de gestió interna i externa, estalviant especialment en temps i recursos. D'aquesta manera, els centres educatius es poden centrar en allò que realment importa: la formació contínua i de qualitat.

Satisfacció dels clients

La satisfacció dels clients és la nostra principal prioritat. Gràcies als anys d'experiència i trajectòria, ens hem pogut consolidar com el principal software de gestió escolar. De fet, avui dia oferim els nostres serveis a més de 700 centres, des de col·legis fins a instituts o escoles especialitzades, entre d'altres.
Us animeu a ser els següents?

Plataforma cloud

Un dels principals avantatges del software Clickedu és que és segur i escalable, pensat des del primer dia com una plataforma en línia, que no necessita cap hardware a l'ús. A més, disposem d'un sistema d'evolució i millora contínua, que ens permet estar al dia de les novetats tecnològiques per poder integrar-les a Clickedu i facilitar-vos la feina cada cop més. Gaudiu ara d'un sistema de multiplataforma, completament adaptat per a mòbil i amb múltiples sistemes operatius compatibles.

Software 100% complet

Com ja hem especificat, Clickedu és una plataforma sense igual. I és que no hi ha cap altre software que ofereixi tanta diversitat de funcionalitats i avantatges. Disposem de totes les funcions que l'escola necessita i la integració entre equips: famílies, alumnes, docents, administració i equip directiu. Què millor que poder-ho gestionar tot des d'una mateixa eina i base de dades?

Integració d’eines

Gràcies a Clickedu, podreu fer ús de totes les eines que necessiteu des d'una mateixa plataforma. Amb una transparència total, comptem amb l'optimització necessària per connectar-nos a Google Workspace for Education, Microsoft 365 for Education, Moodle, Dropbox i llibres digitals de les editorials. Tanmateix, la plataforma inclou les eines que necessitareu a l'aula.

Actualitat Clickedu

Sempre en moviment, per vosaltres, per a les escoles

Barcelona

Claus de la innovació educativa, avui. Prevenció del fracàs escolar. IA i anàlisi de dades.

25/10/2022

Madrid

Formar els alumnes que canviaran el món. Personalitzar l'educació per a l'èxit de tots els alumnes. L'Orientació Educativa.

22/11/2022

Què podeu fer amb la nostra plataforma educativa?


Gràcies a la plataforma educativa Clickedu, la gestió de les escoles, l'avaluació, l'acompanyament de tots els alumnes i la comunicació amb les famílies d’aquests, es podran fer d'una manera molt senzilla. Amb Clickedu tindreu el control al palmell de la mà:
  • Continguts digitals: accés a continguts digitals amb llicències Marsupial, LTI i SAML2 en un sol clic.
  • Mòdul de gestió del centre: gestioneu el centre educatiu de manera 100% en línia, únicament amb connexió a Internet.
  • Mòdul famílies i comunicacions: comunicació de manera intel·ligent per mantenir informades les famílies dels alumnes en una àmplia varietat d'aspectes.
  • Entorn d'aprenentatge: gestió diària del professorat per facilitar el dia a dia i l'entorn d'aprenentatge inclòs.
  • APPS (aplicacions per a col·legis, alumnes i famílies): gaudiu de totes les funcionalitats des del mòbil gràcies a l'aplicació oficial.
  • Mòdul de qualitat: inclusió de programari per gestionar l’ISO i els programes d'excel·lència EFQM.
  • Sistemes compatibles: Clickedu és compatible amb eines de tercers.