Plataforma de gestió per escoles

El software Clickedu és una plataforma escolar al núvol que inclou la gestió acadèmica, administrativa i econòmica, un entorn virtual d'aprenentatge amb connexió a llibres digitals i continguts gratuïts, la gestió del professorat, tutors i caps d'estudis, la qualitat del centre i un entorn privat i segur de comunicació amb les famílies, entre molts temes.

Funcionalitats de Clickedu

Gestió econòmica i serveis

Rebuts, extraescolars, menjador, transport escolar, acollida, botiga virtual, comptabilitat i exportació d'assentaments a Sage, A3 i molts més.

Gestió de l'aula i gestió tutorial

Programacions, tutories, atenció a la diversitat, treball a l'aula, substitucions, agenda, treball per projectes i rúbriques.

Comunicació alumnes i famílies

Enviament de correus i SMS, missatges interns, newsletters, àlbums de fotografies, notícies, avisos, web del centre, intranet, app nativa.

Gestió acadèmica i documentació oficial

Butlletins de notes, documentació oficial, resums estadístics, memòries, documents i informes personalitzats, llistats, carnets, generació del DOC.

Aula virtual i continguts digitals

Eines de treball, respositori de continguts digitals, avaluació competencial, flipped classroom i treball cooperatiu i rúbriques.

Servei d'atenció al client

Formacions presencials i online, seguiments, àtoms agrupats, manual actualitzat, servei d'urgències en dates crítiques.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.