Clickedu

LMS

(Sistema de gestió de l’aprenentatge)

Sistema de gestió de l’aprenentatge (LMS)
Programacions del dia a dia
Posar notes
Creació de fórmules d’avaluacions
Informes personalitzats per nen
Accés a fitxes d’alumnes
Controls de classe

Entorn virtual d'aprenentatge
Tests autoavaluatius
Entrega de treballs en línia
Treballs compartits
Carpetes individuals i de classes
Suros virtuals amb arxius i vincles
Repositoris per departaments amb eines educatives
Recomanacions dels tutors

Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.

També vull rebre ofertes personalitzades de productes, novetats i serveis de Clickedu que pugui determinar en funció del meu comportament i les meves preferències personals, així com de l'ús que faci dels seus productes o serveis.

Sistema de gestió de l’aprenentatge (LMS)

La gestió del dia a dia del professorat queda solucionada amb el mòdul Aula de la plataforma de gestió per escoles Clickedu. Programacions, posar notes i crear fórmules d'avaluacions, informes personalitzats per a nens, accés a les fitxes dels alumnes, control de classe, accés des de la mateixa pantalla a l'entorn virtual d'aprenentatge, passar llista, informar a menjador, atenció a la diversitat i un llarg etcètera són les eines que tothom veurà com indispensables després de 3 mesos amb Clickedu. A més, no caldrà fer feines rutinàries, ja que amb Clickedu el tutor tindrà tota la informació del que passa a la resta de classes només entrant al mòdul de gestió tutorial.

Entorn virtual d'aprenentatge

Clickedu també és un entorn virtual d'aprenentatge: tests autoavaluatius, entrega de treballs online, treballs compartits, carpetes individuals i de classes, suros virtuals amb arxius i vincles, repositoris per departaments amb eines educatives, recomanacions dels tutors, fotos de classe, continguts cedits per editorials o la connexió amb els continguts abans esmentats en són alguns exemples.