Avaluar LOEM
és fàcil amb Clickedu

La LOEM, que va entrar en vigor el curs 2016-2017, obliga tots els centres que la documentació oficial del curs reflecteixi els àmbits, les àrees, les dimensions i les competències. Cal que l’avaluació final del curs es faci d'acord amb la norma, i l’opció de calcular les notes de forma manual suposa una tasca titànica: per a un centre de dues línies de Primària es treballa amb gairebé 9.000 notes!

Creació de dimensions i competències per a cada àrea

Avaluació amb la normativa LOEM de forma àgil

Generació de notes finals de forma automàtica

Si esteu amoïnats per com avaluar us podem explicar com es pot fer fàcilment amb Clickedu. Ompliu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per mostrar-vos com ho fem!

Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.

També vull rebre ofertes personalitzades de productes, novetats i serveis de Clickedu que pugui determinar en funció del meu comportament i les meves preferències personals, així com de l'ús que faci dels seus productes o serveis.

Clickedu

Aquest nou sistema implica un canvi profund en l’aproximació dels centres a l’avaluació dels alumnes. Hi ha escoles que han abordat des del primer moment el nou escenari i han posat en marxa el sistema oficial ja des del primer trimestre. Altres l'han ajornat i han encetat un procés de reflexió abans de canviar els procediments. Sigui com sigui, cal que l’avaluació final d’aquest curs es faci d'acord amb la norma i l’opció de calcular les notes de forma manual suposa una tasca titànica:

Per a un centre de dues línies de Primària es treballa amb gairebé 9.000 notes!

La Núria Murillo, cap d’estudis d’infantil i primària de l’Escola Cervetó ens va explicar com de forma fàcil han implantat la normativa LOEM seguint els passos següents:
  • Configurar el Clickedu amb l'estructura de dimensions i competències
  • Definir les activitats a avaluar
  • Vincular-les a les dimensions i competències
  • Avaluar les activitats
  • Clickedu fa tots els càlculs
  • Clickedu genera butlletins i actes de forma automàtica

Núria Murillo

La Núria Murillo, Cap d'estudis d'infantil i primària.
Escola Cervetó de Granollers

El procés és més àgil. Un cop vaig crear l’estructura de dimensions i de competències, cada equip de professors va crear les activitats a avaluar i van decidir a quina dimensió i a quina competència ho vinculaven. Una vegada això fet, només van haver d’entrar els resultats de les activitats i Clickedu va calcular i proporcionar les notes finals