Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu firma un acord de col·laboració amb UPCnet

Clickedu firma un acord de col·laboració amb UPCnet

Amb la signatura d'aquest conveni, Clickedu confirma la seva estrategia d'aliances

Clickart és una empresa de desenvolupament de software i de comunicació on-line amb un equip multidisciplinar que dóna resposta qualificada a qualsevol necessitat tècnica i creativa del mercat. Especialitzada en xarxes socials i aplicacions dins de l’àmbit acadèmic i editorial, és una empresa referent gràcies a feines tan visibles com ara el web d’ITWorldEdu o l’espai Facebook de Carlos Ruiz Zafón, per citar-ne alguns.

UPCnet, empresa del grup UPC creada per a la prestació de serveis en tots els àmbits de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, ha signat un acord amb l’empresa Clickart per tal de maximitzar el seu coneixement del sector educatiu en benefici de les escoles que apostin per un model d’aprenentatge reforçat amb les TIC.

UPCnet posa a disposició de la comunitat educativa el seu coneixement d’anys d’experiència en la introducció de les TIC a la Universitat Politècnica de Catalunya, la qual cosa ha permès a la companyia crear nous productes i serveis, dissenyats i personalitzats per la realitat de les escoles de primària i secundària. Aquest és el cas de la plataforma d'Ensenyament Virtual i Aprenentatge Atenea1x1, solució fruit de la combinació de dues plataformes d'Enseyament Virtual i d' Aprenentatge referents: “Atenea”, plataforma que utilitza la UPC i “Agora”, plataforma dissenyada i desenvolupada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Clickart aporta, amb aquest acord, Clickedu, la plataforma de gestió acadèmica escolar per a escoles i instituts que actualment ha implantat en més de 150 centres concertats i públics de Catalunya. Amb aquest acord, ambdues companyies es comprometen a fer sinèrgies conjuntes per tal d’oferir a l’escola una solució integral que atengui totes les seves necessitats. La complementarietat de productes i serveis d’ambdues empreses, tant en el seu catàleg de serveis com també als sectors on tenen presència (públic i privat/concertat), fan que aquest acord sigui beneficiós per ambdues entitats.


Aquest acord referma una vegada més la importància de la ITWorldEdu com a punt de trobada referent dels principals actors i empreses TIC del sector educatiu, lloc on ambdues empreses van iniciar la seva relació que els ha portat a signar aquest acord.