Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
El col·legi Sagrados Corazones utilitza Clickedu com a eina per a compartir recursos i millorar la comunicació entre els seus centres

El col·legi Sagrados Corazones utilitza Clickedu com a eina per a compartir recursos i millorar la comunicació entre els seus centres

La Congregació dels Sagrats Cors, fundada el 1880, ha dut a terme, des de fa 30 anys, un procés de modernització tecnològic a l'hora de gestionar els seus centres.

Amb aquest objectiu, Sagrats Cors va buscar una plataforma per a la gestió integral dels col·legis. Des de Clickedu els vam presentem el que buscaven. Érem una empresa jove, amb ganes de créixer, que els oferíem la gestió acadèmica ordenada, un mòdul de compres i extraescolars o l'opció de treballar amb llibres digitals.

La implantació de la plataforma va ser molt ràpida i amb un punt de risc, ja que es va desenvolupar en 6 escoles amb més de mil alumnes. Lògicament, al principi va haver-hi moltes consultes per part de l’escola. Però segons afirmen, la nostra resposta va ser “eficaç i ràpida”.

A poc a poc hem anat incorporant millores, per exemple, s'han introduït les avaluacions, les incidències, les substitucions, la comunicació interna, la connexió amb google apps for education, les entrevistes amb les famílies, els usos de les aules, l'assignació d'espais, els comunicats de notícies, el calendari per a esdeveniments, el sistema de rebuts i facturació o el mòdul de menjador.

Ara toca seguir treballant units per a millorar l'ús de la tecnologia a les aules. I és que, el món canvia ràpidament, l'educació també i les eines han de fer-ho al mateix ritme. I els col·legis Sagrados Corazones volen estar en aquesta línia.

Si vols conèixer més detalls del cas d'èxit de Sagrados Corazones pots fer-ho al següent enllaç