Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Participa a les formacions del mes d'abril

Participa a les formacions del mes d'abril

Aquest mes d’abril no us podeu perdre els àtoms formatius i l’edició Gymnasium que us hem preparat des de Clickedu!

D’una banda, els àtoms formatius són píndoles formatives online a les que podreu assistir cada setmana i que us permetran treure tot el suc a la plataforma. Així, gràcies a aquests cursos coneixereu formes per integrar els deures amb Clickedu, configurar la plataforma per a la jornada de portes obertes o per treballar amb els més petits, gestionar els diferents equips i càrrecs, optimitzar el procés d’avaluació o treure partit dels tests autoavaluatius.

A més, amb les formacions i l’edició Gymnasium d’abril descobrireu com aprofundir en la gestió de serveis com el menjador, l’acollida, les extraescolars o el transport, així com la manera d’obrir Clickedu a les famílies del vostre centre.

Estem segurs que totes aquestes formacions us ajudaran a aprofundir els vostres coneixements sobre els recursos de Clickedu! Però apuntar-vos-hi aviat perquè les places són limitades! 

Podeu descarregar el calendari complet dels àtoms i les formacions al següent enllaç