Participa a les formacions del mes d'abril


Participa a les formacions del mes d'abril

Aquest mes d’abril no us podeu perdre els àtoms formatius i l’edició Gymnasium que us hem preparat des de Clickedu!

D’una banda, els àtoms formatius són píndoles formatives online a les que podreu assistir cada setmana i que us permetran treure tot el suc a la plataforma. Així, gràcies a aquests cursos coneixereu formes per integrar els deures amb Clickedu, configurar la plataforma per a la jornada de portes obertes o per treballar amb els més petits, gestionar els diferents equips i càrrecs, optimitzar el procés d’avaluació o treure partit dels tests autoavaluatius.

A més, amb les formacions i l’edició Gymnasium d’abril descobrireu com aprofundir en la gestió de serveis com el menjador, l’acollida, les extraescolars o el transport, així com la manera d’obrir Clickedu a les famílies del vostre centre.

Estem segurs que totes aquestes formacions us ajudaran a aprofundir els vostres coneixements sobre els recursos de Clickedu! Però apuntar-vos-hi aviat perquè les places són limitades! 

Podeu descarregar el calendari complet dels àtoms i les formacions al següent enllaç


Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.