Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu ofereix pràctiques a alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida

Clickedu ofereix pràctiques a alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida

Des de fa un temps, a Clickedu acollim estudiants de les escoles El Calamot, Virolai i La Salle que volen formar-se de manera pràctica. Aquesta acollida ens encanta perquè podem aportar el nostre granet de sorra formant joves estudiants en un entorn laboral real. Ara, també acollirem alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida.
 

El departament de programació és un bon espai on aprendre com crear, fer funcionar, actualitzar i millorar una plataforma multimèdia de gestió per a escoles com Clickedu. Pel que fa a les dues universitats, els estudiants estaran fent pràctiques aquí per aprendre sobre tecnologia i la seva aplicació als centres educatius. En el cas de la Universitat de Lleida, en concret, seran alumnes del Màster en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement. 
 

De l’IES el Calamot hi ha estudiants dels cicles formatius de l’àrea d’informàtica i comunicacions que estan en contracte DUAL a les nostres oficines. De les escoles Virolai i La Salle han vingut alumnes de Batxillerat a aprendre sobre emprenedoria.