Clickedu ofereix pràctiques a alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida


Clickedu ofereix pràctiques a alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida

Des de fa un temps, a Clickedu acollim estudiants de les escoles El Calamot, Virolai i La Salle que volen formar-se de manera pràctica. Aquesta acollida ens encanta perquè podem aportar el nostre granet de sorra formant joves estudiants en un entorn laboral real. Ara, també acollirem alumnes de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Lleida.
 

El departament de programació és un bon espai on aprendre com crear, fer funcionar, actualitzar i millorar una plataforma multimèdia de gestió per a escoles com Clickedu. Pel que fa a les dues universitats, els estudiants estaran fent pràctiques aquí per aprendre sobre tecnologia i la seva aplicació als centres educatius. En el cas de la Universitat de Lleida, en concret, seran alumnes del Màster en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement. 
 

De l’IES el Calamot hi ha estudiants dels cicles formatius de l’àrea d’informàtica i comunicacions que estan en contracte DUAL a les nostres oficines. De les escoles Virolai i La Salle han vingut alumnes de Batxillerat a aprendre sobre emprenedoria.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.