Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu com a eina de gestió i comunicació, a l'escola Virolai

Clickedu com a eina de gestió i comunicació, a l'escola Virolai

L'escola Virolai és un centre concertat amb una trajectòria de més de 50 anys i d'acord amb el projecte educatiu que la sustenta, els seus educadors sempre s’han distingit per prioritzar la comunicació i la col·laboració amb les famílies, per això la seva base de treball es resumeix amb el lema "Junts per ajudar a créixer".

Fa més de deu anys que a Virolai treballen amb plataformes de comunicació internes i més de quinze amb plataformes de gestió. En els últims anys, però, es van trobar amb diferents problemes d’actualització i d’atenció al client, la resolució dels quals les vam portar des de Clickedu.

Segons apunten des de l’escola, la plataforma els ofereix seguretat en l’accés i un entorn integrat de comunicació i gestió que els estalvia feina, ja que evita duplicitats en la gestió acadèmica i administrativa i els agilitza i millora la comunicació amb les famílies.

De fet, a l’escola Virolai  les tasques que s’han de realitzar són moltes i complexes i necessiten que les empreses de serveis, com Clickedu, ofereixin solucions àgils, eficaces, que proporcionin resposta a les seves necessitats, que proposin nous projectes i que permetin concentrar els esforços en el procés clau dels centres: assegurar la millor educació per a tots i cadascun dels seus alumnes.