Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Millores de primavera a Clickedu.

Millores de primavera a Clickedu.

Clickedu s'actualitza cada trimestre de forma transparent per als usuaris. Aquesta passada setmana santa hem incorporat fins a 31 millores i noves funcionalitats a la plataforma.

“Per a nosaltres Clickedu no és una empresa, és un company de viatge” Albert Pijoan, Vedruna Catalunya. (Veure vídeo sencer)

Des de Clickedu, més que elaborar un producte donem un servei als centres educatius. Per això quan una escola decideix usar la nostra plataforma disposa no només d’una aplicació informàtica, sinó de tot un seguit de serveis afegits que l’acompanyen en el seu dia a dia, incloent-hi l’actualització permanent de la plataforma. A més hi ha establert un mecanisme perquè totes les escoles puguin participar en la tria de les millores que va incorporant Clickedu trimestralment. Periòdicament recollim les demandes dels centres i, una vegada analitzades i prioritzades, passen al departament de producció que finalment les incorpora a Clickedu. Aquesta actualització es fa normalment durant els períodes de vacances i és totalment transparent per als usuaris, que en gaudeixen sense dur a terme cap acció o sol·licitud. Durant la darrera Setmana Santa, per exemple, s’ha afegit fins a 31 millores i noves funcionalitats com ara les notificacions tipus app de mòbil al Sumari inicial de cada usuari, la possibilitat de registrar notes d’exàmens externs (proves oficials, de llengua estrangera…) o els pagaments amb TPV.