Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Nova App de Clickedu per iOs i Android

Nova App de Clickedu per iOs i Android

Ja està disponible la versió 3 de l'App per a iOS i Android, totalment renovada: accés a Clickedu des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Des de fa anys Clickedu disposa d’una app tant per a Android com per a iOS. Amb l’ús creixent dels dispositius mòbils, els centres ens estaven demanant cada vegada més el fet de poder fer amb l'aplicació alguns dels procediments que es realitzen amb la plataforma. Per donar una resposta més eficaç a aquestes demandes, ens hem replantejat a fons l’aplicació i la versió 3 és totalment nativa, de forma que en el futur podrem aprofitar millor els recursos dels dispositius —els actuals i els que vindran— ampliant significativament tot allò que es podrà fer des de l’App en versions següents.

Un cop instal·lada, els usuaris de Clickedu poden accedir amb les seves dades i, depenent de si són professors, personal administratiu, alumnes o pares, podran usar l'aplicació mòbil per fer algunes de les funcionalitats que ara fan des de la versió d’escriptori: veure el calendari, els horaris, les notes… Els professors també poden avaluar, consultar les programacions, valorar les sessions de classe, passar llista i moltes altres funcions. Una característica afegida és que, en cas d’haver de fer alguna acció no inclosa a l’App, es podrà ‘saltar’ a la versió web sense haver de tornar a identificar-se.