Actualitat

Participa a les formacions del mes de maig


Aquest mes de maig no deixeu escapar les formacions i l’edició Gymnasium que hem preparat des de Clickedu totalment pensades per vosaltres!

Un dels punts més importants per a un centre és l’avaluació dels alumnes. Així, doncs, aquest mes us guiarem en el procés d’introducció de notes i us explicarem com preparar la documentació oficial. A més, també tenim formacions per aquelles persones que s’incorporen a la secretaria de l’escola. Repassarem les accions més bàsiques com ara comprovar i modificar dades personals d’usuaris, revisió de pagaments de matrícula, etc. I pels que ja domineu aquestes tasques també tenim un curs on aprendreu a aprofundir en la gestió de secretaria.

Recordeu que l’edició Gymnasium es divideix en dues sessions. La primera consistirà en una part teòrica i una pràctica. La segona, es farà online i tindrà lloc passades dues setmanes, que us hauran servit per posar en pràctica els coneixements assolits i, idealment, recopilar dubtes que us resoldrà el nostre formador o us resoldreu entre vosaltres.

Podeu descarregar el calendari complet de les formacions i l’edició Gymnasium al següent enllaç 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al

Propers esdeveniments

Dim Saragossa
Avinguda Ciutat de Soria, 8, Saragossa
28 de novembre