Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ja es poden fer pagaments amb targeta de crèdit a Clickedu

Amb l’objectiu d’agilitar i facilitar la feina a les famílies i les escoles, des de Clickedu hem obert la possibilitat d’abonar qualsevol pagament amb targeta de crèdit.

Així doncs, les famílies podran, per exemple, comprar a la botiga de l’escola i que algú diferent del pagador habitual aboni l’import. Per exemple, els avis podran pagar una sortida escolar. A més, obrim la possibilitat de negociar condicions especials entre les famílies i les seves entitats bancàries, com ajornaments de quotes, bonificacions via punts, etc.

D’altra banda, les escoles podran gaudir de comissions molt més baixes i avantatjoses de les que aconseguiria un sol centre. També facilitem el fet de no haver de signar un mandat per als pagadors esporàdics i la possibilitat d’avançar cobraments d’imports més alts.

Amb aquesta mesura, Clickedu pretén adaptar-se als nous hàbits socials escolars i a més, la converteix en l’única plataforma de gestió escolar que permet fer pagaments amb targeta de crèdit