Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu com a eina de gestió educativa i administrativa, a la Fundacion San Patricio

Clickedu com a eina de gestió educativa i administrativa, a la Fundacion San Patricio

L’any 2012, després d'un ampli estudi de les plataformes educatives disponibles al mercat, el Col·legi San Patricio va prendre la decisió d'implantar Clickedu en tots els seus centres educatius, els tres de Madrid i el de Toledo, com a eina de gestió educativa i administrativa.

Durant el primer any, l'eina només es va posar a l'abast de les secretaries dels centres per a les tasques administratives i del professorat per a la creació de butlletins de notes. Només després d'un any intens d'aprenentatge de les múltiples possibilitats de la plataforma, es va decidir posar Clickedu a l'abast d'alumnes i famílies, el juny de 2014.

En aquests moments, tots els centres San Patricio basen la seva activitat diària al voltant de la plataforma. Clickedu ha aconseguit que tota l'activitat educativa dels col·legis se centri en un sol lloc, facilitant el treball diari tant del personal d'administració i serveis, com del docent. A més, també permet que alumnes i famílies disposin d'un lloc on poder consultar l'agenda d'activitats, els menús de menjador, els rebuts escolars, les qualificacions, etc.

Des de la Fundació San Patricio han volgut aprofitar l'oportunitat que Clickedu els proporcionava per ajudar el projecte i3e, un programa de desenvolupament de la Intel·ligència Emocional (IE). La plataforma els permet, per exemple, la publicació d'informes o presentacions d'activitats realitzades pels alumnes i que els pares i professors puguin accedir a ells.

Clickedu està implicat en el programa i3e a l’hora de patrocinar activitats que ajuden a la seva difusió i implementació en altres centres escolars o organitzacions. Per això va col·laborar al III Congrés ENAP, el lema del qual era “Sense emoció no hi ha aprenentatge: educant l'emoció”.