Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ja és aquí el vídeo de la migració de Clickedu a Amazon Web Services

Ja és aquí el vídeo de la migració de Clickedu a Amazon Web Services

Fa uns mesos Clickedu va migrar la seva infraestructura a la d’Amazon Web Services (AWS) gràcies a Claranet. Aquesta millora s’ha fet perquè el creixement i expansió internacional de Clickedu sigui segur i es pugui fer de la millor manera possible.

Gràcies a la migració, Clickedu pot oferir una experiència d’ús òptima a qualsevol lloc i amb qualsevol nombre d’usuaris. La solució dissenyada per Claranet consisteix en una plataforma elàstica, flexible i en alta disponibilitat per a les més de 450 escoles que fan servir Clickedu. Així, la plataforma és capaç d’expandir-se en funció de la demanda de recursos i la concurrència d’usuaris de forma automàtica, i d’adequar-se a les previsions de creixement nacional i internacional de Clickedu.

A més, la infraestructura sobre AWS evita el cyber-vandalisme, perquè bloqueja el phishing o robatori d’identitat; ofereix la seguretat i longevitat que les bases de dades de Clickedu necessiten, mantenint els mateixos acords de confidencialitat que tenien fins ara amb els usuaris; i garanteix un alt nivell de recepció de correu a través del servei de missatjeria d’Amazon SES (Simple Email Service).

Ara, Claranet ha preparat un vídeo on explica aquest cas d’èxit, us animem a veure’l per descobrir més avantatges d’aquesta millora.