Disponible la nova App de Clickedu per iOs i Android


Disponible la nova App de Clickedu per iOs i Android

La versió 3 de l’App de Clickedu per a smartphones és molt més intuïtiva, aprofita millor els recursos de la plataforma i resol moltes de les peticions que ens demanaven des dels centres. De fet, els usuaris de Clickedu podran utilitzar l’aplicació mòbil per dur a terme algunes de les funcionalitats que, fins ara, només es podien fer des de l’ordinador.

Així, professors, personal administratiu, alumnes i famílies podran veure els horaris o les notes. Els professors també podran avaluar, consultar les programacions, valorar les sessions de classe i passar llista. D’altra banda, els pares podran consultar els àlbums de fotografies del seu fill o sincronitzar el calendari personal, entre moltes altres funcions.

Una altra característica important és que, en cas de voler realitzar alguna acció no inclosa a l’App, es podrà accedir directament al lloc web sense haver de tornar a identificar-se.

Esperem que gaudiu de tots els avantatges que us ofereix aquesta nova versió!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019