Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Com es comuniquen les escoles amb Clickedu?

Com es comuniquen les escoles amb Clickedu?

A Clickedu ens agrada escoltar a les nostres escoles! Malauradament, no podem atendre les peticions dels pares i alumnes usuaris de Clickedu perquè els nostre únic interlocutor és l’escola. Quan els pares o alumnes tenen algun dubte, han de parlar directament amb el seu centre. Estem segurs que les escoles sabran resoldre els seus dubtes i ajudar-los a fer servir Clickedu.

En el cas dels centres sabem que, ocasionalment, teniu dubtes, preguntes, comentaris o detecteu una incidència amb Clickedu. Per això, us volem oferir una breu guia pràctica de com comunicar-vos amb el nostre departament d’Atenció a l’Escola perquè us puguin assessorar i resoldre allò que plantegeu de manera senzilla i ràpida. I és que, a vegades, els canals que tenim a l’abast són fàcils, però no ens vénen al cap. Aquí els teniu:

  1. Podeu enviar un correu a pregunta@clickartedu.com i explicar què us inquieta.
  2. Si obriu un tiquet d’incidències des del nostre web, el rebrem i us respondrem al més ràpid possible.
  3. També podeu contactar enviant un correu a la persona de referència d’Atenció a l’Escola que s’ocupa de la comunicació amb el vostre centre.

De tant en tant, ens demaneu resposta a través de les xarxes socials i ens trobem amb una limitació d’espai per poder atendre correctament la vostra demanda. Per això us encoratgem a fer servir la resta de canals que tenim a la vostra disposició.

Esperem que aquest post us ajudi a l’hora de comunicar-vos millor amb Clickedu!