Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu integra les funcionalitats de Microsoft Office 365

Clickedu integra les funcionalitats de Microsoft Office 365

Clickedu ja integra les funcionalitats de Microsoft Office 365 al seu servei. Des de fa un temps, hem estat treballant perquè les escoles que fan servir la plataforma educativa i Microsoft Office 365 tinguin els sistemes sincronitzats. De fet, a partir d’ara, els clients que tenen Clickedu als seus centres poden disposar de Microsoft Office 365 de manera gratuïta.

Gràcies a la integració, el calendari de Clickedu es pot consultar des de Microsoft Office 365, unificant la informació de l’agenda escolar i personal en un sol sistema. A més, des de Clickedu es pot consultar el correu Microsoft Outlook i descarregar documents de Microsoft OneDrive de forma il·limitada, a banda d’obrir arxius de Word, Excel i Power Point directament al núvol.

Una excel·lent noticia per les escoles amb Clickedu que ja feien servir el paquet Microsoft Office 365 i per a tots els clients de Clickedu que vulguin començar a fer-ho!