Clickedu fa 74 millores!


Clickedu fa 74 millores!

Any rere any, aprofitem el mes d’agost per implementar millores a la plataforma Clickedu. Enguany farem la implantació de millores més gran de la història de Clickedu amb un total de 74! Aquestes millores seran visibles per tots: docents, famílies, alumnes i, com no, personal d’administració i direcció.

Com hem aconseguit fer-ne tantes aquest any? Doncs gràcies al Grup de Treball en el que han treballat diverses escoles que tenen Clickedu. El procés ha estat llarg i amb moltes reunions, però les persones que hi participaven ens han ajudat molt i ara farem l’upgrade més important de la història de Clickedu.

Algunes coses de les que canviaran seran les avaluacions. A partir d’ara a Secundària es podran avaluar els àmbits de la matèria, com ja es podia fer a Primària. A més, es podrà fer visible a les famílies la nota mitjana de l’assignatura i també les notes dels àmbits. Les matèries, els seus àmbits i els bancs de frases podran copiar-se d’un curs als altres i hi haurà la possibilitat de què mestres i tutors facin observacions del grup classe.

L’alumnat podrà saber les dates d’inici i final de curs i el formulari de preinscripció per a les noves famílies estarà adaptat al de Gestió d’usuaris, per facilitar la transferència de dades si finalment l’infant entra a l’escola.

Hi ha moltes més millores, però deixarem que les descobriu i vosaltres mateixos ens expliqueu què us semblen!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.