Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Què hem fet durant el curs 2015 - 2016?

Què hem fet durant el curs 2015 - 2016?

Durant el curs 2015-16 han passat moltes coses a Clickedu que us hem anat explicant periòdicament. Ara, abans d’iniciar un nou curs, fem un resum del que us hem explicat, que no és poc!

El curs no podia començar millor que amb la celebració dels cinc anys de col·laboració amb Qualiteasy! Una altra cosa interessant de principis de curs va ser l’estudi de La Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull (URL) que, amb dades facilitades per Clickedu, va poder constatar que la primera generació de l’era tecnològica té bons resultats acadèmics. I el 2015 el vam acabar celebrant els 15 anys de Clickedu i l’obtenció de les ISO 9001 i 14001!

Vam començar el 2016 amb bones notícies, i és que la Fundació Jaume Bofill va incloure Clickedu al mapa de la innovació educativa de Catalunya! Aquest mapa és un projecte que vol estimular l’esperit de canvi educatiu. També us vam comentar que Clickedu havia traslladat la infraestructura de la plataforma a Amazon Web Services (AWS) i això, entre d’altres coses, ens ha aportat més seguretat i més flexibilitat, ja que els canvis de programació es poden fer mentre els usuaris feu servir la plataforma.

A més, aquest curs hem visitat diversos congressos. A l’octubre de 2015 vam ser a SIMO educación i al febrer a l’Eduketing, a València. Al març vam participar a l’ITWorldEdu, el congrés de tecnologia i educació que es va celebrar a Barcelona, on vam dur un Smile Totem per fer-nos fotos amb tothom que ens va visitar! També al març, va sortir el rànquing anual de les millors escoles segons El Mundo i vam descobrir que el 10% de les millors fa servir Clickedu! Una gran notícia que ens va posar molt contents.

Des de maig es poden fer pagaments amb targeta a Clickedu. Aquesta era una demanda històrica de les escoles per facilitar els mètodes de pagament a les famílies i ja és possible. Entre les últimes novetats també volem destacar la nova App de Clickedu per iOs i Android i la col·laboració amb Microsoft per sincronitzar Clickedu amb el sistema Microsoft Office 365.

Continuarem informant durant el curs 2016 – 2017!