Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Com començar el curs sense estrès

Com començar el curs sense estrès

Comença un nou curs i de ben segur que a hores d'ara ja esteu immersos en la planificació de les classes, organització d'horaris i grups, preparació de la venda de material… Amb Clickedu l'inici de curs se simplifica considerablement.

La creació d’horaris és una de les tasques que més temps porta, però amb Clickedu és més fàcil que mai. Podeu introduir els horaris per dues vies: manualment, arrossegant les matèries a les sessions (partint dels horaris que l’escola ha generat amb un altre programa o els caps d’estudi han fet a mà) o utilitzant els gestors d’horaris, el Peñalara (programa de pagament) o el FET (programa gratuït), ambdós integrats.

A més, també us serà molt més fàcil acabar de configurar els grups i el claustre amb les incorporacions de darrera hora, que sempre acaben arribant.

En l’àmbit pedagògic, podeu recuperar totes les programacions i recursos de les matèries del curs anterior i traspassar-les al nou curs amb un sol clic. Només és necessari actualitzar els detalls que faci falta modificar pel curs vinent, sense haver d'introduir de nou tot el contingut.

En el mòdul de vendes i activitats disposeu d’una botiga en línia, integrada amb la gestió del centre, que us facilitarà enormement la venda de material escolar, llibres, uniformes que s’acumula a principi de curs. També podreu demanar i preparar les comandes de material dels professors i tutors.

Començar el curs sense estrès us ajudarà a millorar la qualitat de l'educació que oferiu al vostre centre i el vostre propi benestar.