Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Obrim nova delegació a Granollers!

Obrim nova delegació a Granollers!

Clickedu ha escollit Granollers per obrir una nova delegació. Amb seu a Barcelona, Clickedu ja compta amb delegacions a Madrid, Xile, Colòmbia i Regne Unit. A Granollers, les noves oficines de Clickedu s’obriran al centre de negocis de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle de Negocis (UEICerclem) durant aquest mes de setembre.

L’expansió que estem fent als mercats llatinoamericà i anglosaxó ha propiciat la creació d’un departament internacional per atendre les necessitats de les escoles que fan servir Clickedu fora del país. Les noves oficines de Granollers acolliran aquest departament internacional i una part de l’equip comercial de Clickedu.

Des dels nostres inicis, hem estat molt lligats a la ciutat de Granollers, ja que molta gent de l’equip actual i dels diferents equips que han format part de l’empresa són d’allà.

El centre de negocis on s’ubica la nova delegació, a més de les instal·lacions on s’hi estarà Clickedu, hi ha una sala de reunions, serveis i un espai lúdic.

Hi esteu tots convidats!