Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Descarregueu-vos ja l'App de Clickedu!

Descarregueu-vos ja l'App de Clickedu!

Ja us podeu descarregar l'aplicació de Clickedu al vostre Smartphone o Tablet! És gratuïta i està disponible per a Android i Iphone, perquè tots els usuaris de les escoles amb Clickedu pugueu accedir als continguts de la plataforma!

L'App de Clickedu ofereix un munt d'avantatges per a tots els membres de la comunitat educativa. D'una banda, l'aplicació permet als estudiants veure el calendari acadèmic, llegir el correu intern de l'escola, mirar les notes o la seva fitxa d’estudiant.

Alhora, les famílies poden consultar des de qualsevol lloc el calendari d'activitats, els horaris del curs o les absències dels seus fills. En el cas dels més petits, l'App ofereix una agenda que permet als pares saber, de forma visual i senzilla, com ha estat el comportament del seu fill al llarg del dia, per exemple com ha dinat o com ha dormit, entre d'altres.

A més, l'App de Clickedu també és útil per al professorat, que pot passar llista, consultar les programacions, valorar les sessions de classe o posar les notes als alumnes des del seu propi dispositiu mòbil. Com a novetat, s'ha creat el 'Suro', un taulell que permet als docents compartir els continguts d'una assignatura de manera més visual. Així, si un professor en una classe ha treballat amb un Power Point, després el pot compartir penjant-lo al Suro.

D'altra banda, a través de l'App els professors poden fer recomanacions als alumnes i adjuntar arxius que poden ser del seu interès per complementar l'estudi de l'assignatura, com ara articles o documentals relacionats amb temes de classe. Per als alumnes més petits aquestes recomanacions poden anar dirigides als pares.

Per últim, Clickedu també ofereix tant a pares, alumnes com docents posar-se al dia i consultar les notícies relacionades amb l'escola, o accedir als àlbums de fotografies des de l'App. I per al personal administratiu, l'App de Clickedu permet crear carpetes de l'escola 'online', on hi hagi la documentació de l'escola, la normativa o les autoritzacions.

Tot això amb la major seguretat perquè l'aplicació, a la que s'hi ha d'entrar amb un usuari i una contrasenya, està sincronitzada amb l'ordinador. Així que si perdeu el telèfon mòbil, només caldrà que desvinculeu l'App des del PC perquè ningú hi pugui accedir.

L'App de Clickedu ja compta amb més d'11.000 descàrregues, situant-se en el llistat d'aplicacions mòbils més populars d'educació per a iOS i Android a Espanya.

Què espereu doncs? Afanyeu-vos i descarregueu-vos-la!