Actualitat

Amazon Web Services líder en infraestructura de servei, per sisè any consecutiu, segons Gartner


Gartner, la consultora capdavantera a nivell mundial sobre investigació en tecnologies de la informació, situa a Amazon Web Services (AWS) com a líder, per sisè any consecutiu, en el seu informe Magic Quadrant en referència a la infraestructura com a servei (IaaS). La consultora afirma que AWS compta amb la visió més completa i la capacitat més gran d'execució. A més, durant el 2015, Gartner va atorgar AWS amb la millor qualificació en els quatre casos d'ús: desenvolupament d'aplicacions (4,81 de 5), informàtica per lots (4,81 de 5), aplicacions natives a la cloud (4,84 de 5) i aplicacions empresarials generals (4,53 de 5).

Fa un any, a Clickedu vam fer un pas de gegant en seguretat, fiabilitat i velocitat d'accés, gràcies a la introducció d'AWS. Com a conseqüència, hem aconseguit, d'una banda, mantenir constant la velocitat de la plataforma, independentment de l'època de l'any o del nombre d'usuaris connectats. Així, Clickedu s'ha convertit en la plataforma espanyola de més gran disponibilitat, amb un 99,998%.

D’altra banda, hem incrementat la seguretat dels nostres usuaris. AWS controla els accessos a la plataforma i bloqueja el "phishing" o robatori d'identitat, de manera que s'evita el cyber vandalisme. Una altra millora molt important, en seguretat i fiabilitat, és la migració del servei de missatgeria de Clickedu a Amazon SES (Simple Email Service), que garanteix un percentatge de recepció de correu molt alt.

Alhora, el servidor facilita la feina dels programadors i inclou noves eines perquè aquests puguin provar i analitzar els canvis. Aquesta millora garanteix l'evolució en dimensió i complexitat de la plataforma i de l'aplicació mòbil.

Des de Clickedu treballem dia a dia per poder optimitzar l'experiència dels nostres usuaris!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Propers esdeveniments

DIM VALENCIA
Universitat Politècnica de València
07/03/2018
AXIA BARCELONA
Palau Mocaya, Passeig Sant Joan, 138
01/03/2018
NABBS
Sevilla
01/03/2018 al 04/03/2018