Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Amazon Web Services líder en infraestructura de servei, per sisè any consecutiu, segons Gartner

Amazon Web Services líder en infraestructura de servei, per sisè any consecutiu, segons Gartner

Gartner, la consultora capdavantera a nivell mundial sobre investigació en tecnologies de la informació, situa a Amazon Web Services (AWS) com a líder, per sisè any consecutiu, en el seu informe Magic Quadrant en referència a la infraestructura com a servei (IaaS). La consultora afirma que AWS compta amb la visió més completa i la capacitat més gran d'execució. A més, durant el 2015, Gartner va atorgar AWS amb la millor qualificació en els quatre casos d'ús: desenvolupament d'aplicacions (4,81 de 5), informàtica per lots (4,81 de 5), aplicacions natives a la cloud (4,84 de 5) i aplicacions empresarials generals (4,53 de 5).

Fa un any, a Clickedu vam fer un pas de gegant en seguretat, fiabilitat i velocitat d'accés, gràcies a la introducció d'AWS. Com a conseqüència, hem aconseguit, d'una banda, mantenir constant la velocitat de la plataforma, independentment de l'època de l'any o del nombre d'usuaris connectats. Així, Clickedu s'ha convertit en la plataforma espanyola de més gran disponibilitat, amb un 99,998%.

D’altra banda, hem incrementat la seguretat dels nostres usuaris. AWS controla els accessos a la plataforma i bloqueja el "phishing" o robatori d'identitat, de manera que s'evita el cyber vandalisme. Una altra millora molt important, en seguretat i fiabilitat, és la migració del servei de missatgeria de Clickedu a Amazon SES (Simple Email Service), que garanteix un percentatge de recepció de correu molt alt.

Alhora, el servidor facilita la feina dels programadors i inclou noves eines perquè aquests puguin provar i analitzar els canvis. Aquesta millora garanteix l'evolució en dimensió i complexitat de la plataforma i de l'aplicació mòbil.

Des de Clickedu treballem dia a dia per poder optimitzar l'experiència dels nostres usuaris!