@ENAP16, TransformARTE: L'art de viure l'educació


@ENAP16, TransformARTE: L'art de viure l'educació

Ensenyar a aprendre (ENAP) és el títol genèric d’aquest esdeveniment educatiu que anualment se celebra al International School San Patricio de Toledo, organitzat per la Fundació San Patricio, i que enguany ha tingut com a fil conductor l’ART, en majúscules.

Sota l’ambiciós títol “TransformARTE: L’art de viure l’educació”, s’han tractat temes com la importància de les disciplines artístiques en l’aprenentatge o el propi art d’educar.

Al Congrés han participat més de 350 educadors, així com brillants ponents nacionals i internacionals, que han generat una gran interacció a les xarxes socials situant el hashtag @Enap16 com a  Trending topic”.

L’equip de Clickedu present a ENAP hem tingut el plaer de gaudir de la qualitat de les intervencions i la connexió emocional dels ponents amb els participants, que han aconseguit crear la màgia suficient perquè educadors, directors de centre, famílies i estudiants de tota Espanya estiguessin pendents a través de Twitter del que allà estava succeint.

Esperem amb il·lusió que arribi la propera edició!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.