Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Participa a les formacions de Clickedu programades fins Nadal

Participa a les formacions de Clickedu programades fins Nadal

Durant aquest mes de novembre i fins Nadal, podeu apuntar-vos a les diferents formacions que des de Clickedu hem organitzat per a vosaltres!

D’una banda, per al personal de secretaria, caps d’estudi i responsables TIC, farem una revisió de tots els documents oficials així com de la conversió de matèries que requereix la LOEM. A més, aprofundirem en l’assignació de permisos que ofereix Clickedu amb una formació que inclourà una sessió pràctica.

D’altra banda, per als responsables de qualitat i equips directius, presentem una formació totalment renovada amb l'aparició de nous indicadors, noves categories i formes de seguiment, sense deixar de banda temes com les enquestes, la resolució i plans d'acció o les auditories. També veurem totes aquelles eines que tenim per solucionar els problemes relacionats amb la gestió de l’excel·lència educativa.

Els àtoms formatius són píndoles formatives online que us permetran treure tot el suc a la plataforma. Gràcies a aquests cursos descobrireu com els nens i nenes de parvulari poden participar dels recursos creats pels professors, com treure el màxim rendiment dels ítems d’avaluació, com utilitzar el mòdul d’enquestes o com endreçar les comunicacions del centre a través de la nova App.

Estem segurs que totes aquestes formacions us ajudaran a aprofundir en els vostres coneixements sobre els recursos de Clickedu! Ara bé, apunteu-vos-hi aviat perquè les places són limitades!

Descarregueu-vos el calendari complet dels àtoms i les formacions.

Recordeu que podeu reservar les formacions o sol·licitar més informació a atencioescola@clickartedu.com.

http://www.clickartedu.com/download/formacions.pdf

http://www.clickartedu.com/download/atoms.pdf