Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu entra a les escoles públiques de Catalunya de la mà de Text-La Galera

Clickedu entra a les escoles públiques de Catalunya de la mà de Text-La Galera

Clickedu i Text-La Galera, editorial segell del Grup Enciclopèdia Catalana, han arribat a un acord de col·laboració per facilitar la inclusió de les TIC en aules d’escoles catalanes no digitalitzades. L’objectiu de l’acord és unir esforços i contribuir a millorar tant l’educació del nostre país com el compromís amb les TIC a l’escola. Així, es vol garantir la plena integració dels continguts de Text-La Galera a l’entorn virtual d’aprenentatge de Clickedu i millorar l’experiència dels docents, alumnes i personal d’administració dels centres educatius.

En el projecte participen 115 escoles de tota Catalunya que, des del mes de setembre, estan incorporant Clickedu al dia a dia dels seus centres. Un 30% d’aquestes escoles són públiques, la resta concertades i privades. Més de la meitat dels centres han engegat el projecte amb alumnes de Primària, mentre que unes 50 escoles treballen amb alumnes de Secundària.

Text-La Galera i Clickedu comparteixen la manera de veure la realitat de l’escola a Catalunya i han trobat àmbits de col·laboració en un treball conjunt d’identificació de sinergies, amb una visió de benefici compartit en base a projectes en entorns virtuals d’aprenentatge, desenvolupament de nous projectes i innovació.