Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Què tenen en comú Netflix, la NASA i Clickedu?

Què tenen en comú Netflix, la NASA i Clickedu?

T’imagines que la NASA deixés penjats els astronautes en plena operació espacial? O que Netflix deixés de funcionar en el moment més interessant de la teva sèrie favorita? Per sort això no passa perquè disposen dels millors servidors del món: Amazon Web Services!

A Clickedu també ens preocupa molt que els nostres sistemes funcionin sempre i vam incorporar la mateixa infraestructura, Amazon Web Services (AWS), que gegants com la NASA i Netflix. Gràcies a això, som la plataforma educativa amb el percentatge més alt de disponibilitat, un 99,99%.

Amb AWS, Clickedu s’adapta al nombre d’usuaris i al consum de recursos. AWS garanteix una velocitat constant i sense incidències del servei, amb independència de l’època de l’any o de la quantitat d’usuaris connectats!

A més, AWS controla qui accedeix a la plataforma i bloqueja el “phishing” o robatori d’identitat. Així també es millora la seguretat i fiabilitat per part dels usuaris.

Ara ja ho saps: La NASA, Netflix i Clickedu tenen en comú el servei més ràpid, segur i sense afectacions... gràcies a Amazon Web Services!