Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Les aplicacions mòbils entren amb més força aquest any 2017

Les aplicacions mòbils entren amb més força aquest any 2017

Segons el diari Expansión, durant el 2016 els desenvolupadors d’Apple van ingressar més de 20.000 milions de dòlars, un 40% més que durant el 2015. Desembre va ser el mes amb major facturació, superant els 3.000 milions. El bon ritme de vendes de l’App Store s’ha mantingut just començar l’any i ha batut tots els rècords, amb una facturació de 240 milions de dòlars el dia 1 de gener.

També, segons el diari Estrella Digital, Google ha aprofitat el canvi d’any per anunciar una millora a la Play Store que permetrà als usuaris descarregar les aplicacions de manera més ràpida.

En definitiva, els usuaris cada vegada es descarreguen més aplicacions mòbils. El principal motiu  és la mobilitat a l’usuari, que pot consultar les seves aplicacions des de qualsevol lloc. Per aquesta raó, les empreses inverteixen gran part dels seus esforços en optimitzar la funcionalitat de les seves aplicacions.

Des de Clickedu hem treballat intensament i la nostra App ja es troba 100% a les butxaques dels usuaris. Es tracta d’una aplicació multiplataforma i de tecnologia responsive.

Gràcies a aquesta aplicació, per una banda, els estudiants poden consultar el calendari acadèmic, llegir el correu intern del col·legi, revisar les seves notes o la seva fitxa d’alumne. Per altra banda, les famílies tenen l’opció d’informar-se, des de qualsevol lloc, sobre el calendari d’activitats, els horaris del curs o les absències dels seus fills. En el cas dels més petits, l’App disposa d’una agenda que permet als pares saber, de forma visual i senzilla, quin ha estat el comportament del seu fill al llarg del dia. Per exemple com ha menjat o com ha dormit, entre altres.

També és útil per al professorat, en tant que pot passar llista, consultar les programacions, valorar les sessions de classe o avaluar als alumnes des del seu propi dispositiu mòbil. Pel personal administratiu l’App facilita la creació de carpetes del col·legi online, on figuren la documentació escolar, la normativa o les autoritzacions.

Finalment, l’App de Clickedu atorga la possibilitat a tots els seus usuaris de posar-se al dia i accedir tant a les noticies relacionades amb el col·legi com als àlbums de fotografies.

Tot això amb la major seguretat, ja que l’aplicació, on cal usuari i contrasenya, està sincronitzada amb l’ordinador. Així, en cas de pèrdua del telèfon mòbil només s’ha de desvincular l’App del PC per evitar l’accés de tercers.