Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Tornen Els dijous amb Clickedu d'ACADE!

Tornen Els dijous amb Clickedu d'ACADE!

Els dijous amb Clickedu han tornat! El passat 26 de gener, Clickedu va participar amb ACADE (Associació Espanyola de Centres Privats d’Ensenyament) en una sessió que plantejava la gestió del departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica de les escoles.

Durant la trobada, també es van estudiar els factors tecnològics que intervenen en la organització d’aquest departament i els compromisos per complir amb la Llei de Protecció de Dades (LPD).

El psicòleg Albert Sánchez, director d’expansió de Clickedu a Llatinoamèrica, va ser l’encarregat de dirigir aquesta sessió orientada als titulars dels centres educatius i directors del departament Pedagògic.

Cal recordar que Els dijous amb Clickedu estan organitzats per ACADE, se celebren a Madrid i són unes jornades temàtiques sobre gestió i tecnologia pensades especialment per a les escoles.