Tornen Els dijous amb Clickedu d'ACADE!


Tornen Els dijous amb Clickedu d'ACADE!

Els dijous amb Clickedu han tornat! El passat 26 de gener, Clickedu va participar amb ACADE (Associació Espanyola de Centres Privats d’Ensenyament) en una sessió que plantejava la gestió del departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica de les escoles.

Durant la trobada, també es van estudiar els factors tecnològics que intervenen en la organització d’aquest departament i els compromisos per complir amb la Llei de Protecció de Dades (LPD).

El psicòleg Albert Sánchez, director d’expansió de Clickedu a Llatinoamèrica, va ser l’encarregat de dirigir aquesta sessió orientada als titulars dels centres educatius i directors del departament Pedagògic.

Cal recordar que Els dijous amb Clickedu estan organitzats per ACADE, se celebren a Madrid i són unes jornades temàtiques sobre gestió i tecnologia pensades especialment per a les escoles.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

Trobada de centres innovadors
Ontinyent - Valencia
26/06 /2018
AKOE - Escola de mestres Eixim a l'aula
Col·legi Juan Camenius
03-05/07/2018
ENAP - VII Congrés de innovació educativa
International School San Patricio - Toledo
29-09-2018