Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'escola Sant Jaume de la FEP comença l'avaluació LOEM

L'escola Sant Jaume de la FEP comença l'avaluació LOEM

L'escola Sant Jaume de la FEP, després d'acabar les formacions de LOEM amb Clickedu i haver avaluat, ens fa arribar aquest comentari amb la seva experiència.

"Davant  la incertesa que va provocar l’anunci dels canvis en la normativa d’avaluació a l’educació primària vam demanar a Clickedu quina resposta es donaria a través de la Plataforma de gestió educativa.
A través d’una sessió formativa en la què van participar els caps d’estudis de totes les escoles de la nostra fundació (Fundació per a les Escoles Parroquials) ens van proposar tres possibilitats:

  • Avaluar des de la primera avaluació amb els nous quantificadors, competències i dimensions (aquesta via implica modificació de butlletins des de la primera avaluació).

  • Avaluar trimestralment amb els nous quantificadors, mantenint els formats “antics “ pels informes trimestrals i avaluar per competències i dimensions en l’avaluació final.

  • Avaluar trimestralment, sense introduir cap canvi en els informes i avaluar directament els alumnes al final de curs introduint directament les qualificacions de les dimensions i àrees.

Cada escola pot triar la via que més s’adapti al seu ritme i les tres tenen garantit el compliment de la normativa a nivell documental (actes i informes finals dels alumnes) i el registre de les qualificacions en l’historial de l’alumne.
Des de la nostra escola vam triar la segona via que permet una introducció gradual dels canvis i un temps de “reflexió” i coordinació interna."

Sònia Esteve
Directora Escola Sant Jaume de la FEP

Si en voleu saber més sobre com avaluar d'acord amb la nova normativa LOEM amb Clickedu feu click aquí