A Clickedu volem un Internet Segur!


A Clickedu volem un Internet Segur!

El mes de febrer se celebra el Dia Internacional de l’Internet Segur, una jornada que pretén promoure l’ús responsable de la tecnologia online i dels dispositius mòbils, especialment entre els més petits. Des de Clickedu també lluitem per un Internet Segur!

Per protegir les dades dels menors a les escoles disposem del servidor Amazon Web Services (AWS), una tecnologia usada per gegant com la NASA o Securitas Direct i que ofereix gran seguretat i fiabilitat als seus usuaris. Per exemple, evita el problema del “phishing” o robatori d'identitat. D'aquesta manera s'aconsegueix protegir les dades dels alumnes de totes les escoles que tenen Clickedu.

A més, des de Clickedu, volem recordar-vos la importància de crear espais de confiança amb infants i adolescents perquè ens comentin situacions que els semblin estranyes o puguin també parlar obertament de quins són els seus interessos quan estan navegant per la xarxa.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.