Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu ha participat a les I Jornades: Motivació, aprenentatge i tecnologia

Clickedu ha participat a les I Jornades: Motivació, aprenentatge i tecnologia

La primera jornada de “Motivació, aprenentatge i tecnologia”, organitzat per SMART Technologies y Grupo Siena, s’ha celebrat al Caixa Fòrum de Barcelona. Aquesta trobada entre professionals ha acollit casos de bones pràctiques tecnològiques a col·legis com l’escola Virolai de Barcelona, el col·legi La Vall, St. Peter’s School i l’escola Sadako. També s’han presentat diversos projectes d’innovació aplicada a l’educació, entre les Clickedu s’hi trobava.

Des de Clickedu hem explicat el procés d’innovació que portem a terme per recollir les peticions dels col·legis que utilitzen la plataforma. Mitjançant aquest procediment guardem les demandes dels centres educatius a través de tècniques i processos de Smash Up i prototipat, amb la finalitat de millorar el sistema.

En referència als col·legis, per una banda, l’escola Virolai de Barcelona ha explicat com introdueixen en el seu centre la programació i la construcció de dispositius de loT. Una tecnologia que permet a l’alumne trastejar sense por i veure que equivocar-se és productiu.

Per l’altra banda, el col·legi La Vall ha explicat el projecte AUDE, exclusivament femení, que ha aconseguit desenvolupar i incrementar notablement les STEM entre les seves alumnes, convertint la tecnologia en una eina que permet somiar.

Així mateix, l’escola St. Peter’s School, una escola internacional, ha mostrat la seva experiència amb els drones, enfocada a escurçar la distància entre empreses i escoles.

Per acabar, l’escola Sadako ha explicat la seva metodologia pel foment de l’aprenentatge cooperatiu, la concreció d’un aprenentatge globalitzat i competencial.