Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'era de les Apps: Quantes aplicacions tenim al nostre mòbil?

L'era de les Apps: Quantes aplicacions tenim al nostre mòbil?

Sabies que segons un estudi elaborat per Tuenti Mòbil i la companyia IPSOS, més del 69% dels joves espanyols té actualment més de 10 aplicacions en l’smartphone?

Entre les aplicacions més descarregades hi ha les de missatgeria instantània (com WhatsApp), les de fotografia i retoc d'imatges, els jocs virtuals, les xarxes socials, els mapes i aplicacions de meteorologia, així com aplicacions de vídeo, pel·lícules, esports i viatges.

A part d'aquestes també hi ha les aplicacions educatives. De gran ajuda per als usuaris que les tenen descarregades, els apropa l'escola a la pantalla del seu mòbil o tablet. Un clar exemple és l'App de Clickedu. Amb més d'110.000 descàrregues, se situa en el llistat d'aplicacions mòbils més populars d'educació per a iOS i Android a l'Estat espanyol.

Entre les seves funcions, l'App de Clickedu permet als estudiants consultar el calendari acadèmic, veure el correu intern de l'escola, mirar les notes o la seva fitxa d'alumne.

D'altra banda, les famílies també poden veure el calendari d'activitats, els horaris del curs o les absències dels seus fills. En el cas dels més petits, l'App ofereix una agenda que permet als pares saber quin ha estat el comportament del fill al llarg del dia.

Per últim, l'App de Clickedu permet al professorat passar llista, posar les notes, fer recomanacions als alumnes o compartir els continguts de la seva assignatura "en el núvol" a través de l'opció del 'Suro', entre altres opcions. Per al personal administratiu, l'App de Clickedu permet crear carpetes de l'escola 'online', on hi ha la documentació de l'escola, la normativa o les autoritzacions.

Vist això... què esperes per tenir la teva escola a la butxaca?