Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu participa a la jornada Tecnologies que transformen l'educació de Ship2B

Clickedu participa a la jornada Tecnologies que transformen l'educació de Ship2B

El passat 7 de març es va celebrar a Barcelona la jornada “Tecnologies que transformen l’educació”, dirigida a emprenedors de l’àmbit educatiu. Organitzada per Ship2B i amb la col·laboració del clúster Edutech, Clickedu i Edebé, el seu objectiu és donar l’oportunitat a les millors startups de respondre els nous reptes a què s’enfronten avui les escoles i centres d’ensenyament.

La sessió, emmarcada dins de la jornada “Startup, l’estratègia de grans empreses”, va reunir més de 200 persones i va comptar amb la participació de ponents destacats com Montserrat Brau, directora general de Clickedu, Antonio Garrido, director general d’Edebé i Peter Hankamp, fundador d’Snappet.

Brau va parlar d’aspectes com ara facilitar el diagnòstic de deficiències en l’aprenentatge; donar suport en la gestió als centres educatius; la integració de col·lectius vulnerables en l’entorn escolar, i l’educació i l’avaluació per competències, entre altres.

El tancament de l’acte va anar a càrrec de Xavier Pont, cofundador de Ship2B, amb una ponència sobre “Tecnologies que canvien el món”.

Clickedu forma part del “lab” EduTech, la plataforma d’inversió i acceleració per a startups d’alt impacte social relacionades amb l’educació de nens i joves de fins a 18 anys, que ha impulsat junt amb Ship2B, Edebé i el clúster Edutech.