Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Lestonnac de Barcelona guanya el Mentoring de Clickedu a l'ITworldEdu 2017

Lestonnac de Barcelona guanya el Mentoring de Clickedu a l'ITworldEdu 2017

#QuinaSortTenirClickedu!!! Amb aquest hashtag, un carro ple de Galetes de la Sort i moltes ganes de repartir fortuna, Clickedu es va presentar a la 9ª edició de l’ITworldEdu, celebrat a Barcelona la setmana passada. L’ITworldEdu és el congrés anual de referència del sector tecnològic-educatiu i punt de trobada per a professionals del sector de l’Educació i de les TIC. 

Amb la presència de més de 800 docents, acadèmics i empreses TIC al servei del sector educatiu, els experts de l’ITworldEdu van pronosticar que el futur del sistema educatiu passa per programes d’aprenentatge personalitzats recolzats per les tecnologies digitals, amb una transversalitat de continguts i una connexió directa entre el que s’ensenya a l’aula i allò que els alumnes aprenen fora d’ella. En aquest respecte, el catedràtic de Psicologia de l’Educació de la Universitat de Barcelona César Coll va destacar que l’aprenentatge personalitzat “no és una moda”, sinó una “tendència profunda en la pedagogia” amb importants reptes, on les TIC juguen un paper “imprescindible”.

Diverses escoles amb Clickedu com Virolai, Vedruna Terrassa Vall o Vedruna Escorial Vic van participar a les taules redones i tallers de bones pràctiques. 

A l’ITworldEdu, Clickedu va presentar el Programa de Mentoria Clickedu, un nou projecte per facilitar el coneixement real del món empresarial als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius, que ofereix als centres educatius un complet programa de mentoring en tres àmbits de coneixement: TIC i Educació, STEM i Emprenedoria. 

Totes les escoles que van visitar l’estand de Clickedu van ser obsequiades amb una Galeta de la Sort amb la qual van entrar a participar en el sorteig d’un curs de mentoria Clickedu valorat en 600 euros, que incloïa 5 sessions de treball amb professionals de Clickedu i una visita a les seves oficines de Barcelona. El passat dijous 23 de març es va celebrar el sorteig entre tots els participants via Facebook. L’escola guanyadora va ser el Col·legi Lestonnac de Barcelona. Enhorabona!!