Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu i BlinkLearning signen un acord d'integració

Clickedu i BlinkLearning signen un acord d'integració

Clickedu i BlinkLearning han signat un acord de col·laboració per integrar ambdues solucions tecnològiques. La integració permetrà als centres treballar de manera més ràpida i senzilla amb les dues plataformes, i estalviar així tant el temps de gestió del centre com en el propi transcurs de les classes.

BlinkLearning integra el catàleg digital més ampli de continguts educatius amb més de 10.000 llibres digitals de més de 50 editorials. Actualment l’utilitzen més de 4.500 centres educatius i es troba en plena expansió a Amèrica Llatina.

En paraules de João Marques, CEO de BlinkLearning: “els centres educatius demanden una major integració entre les diferents eines digitals amb la finalitat que l’usuari no hagi d’accedir  a múltiples eines de variades usabilitats, usuaris i contrasenyes. Aquest fet està dificultant la incorporació de la tecnologia a les aules i la nostra responsabilitat com a empreses de referència en el sector és trobar solucions pels nostres usuaris”.

Segons Ignasi Nogués, CEO de ClickEdu, “A Clickedu sempre hem apostat per la interoperabilitat de les diferents solucions tecnològiques i, en aquest cas, donem als nostres clients una gran alegria. És significatiu que les dues empreses que més han crescut per mèrit propi en els últims anys arribin a aquest acord, diu molt del treball tecnològic que hem estat fent a les escoles.”