Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu i l'escola IPSE: passat, present i futur

Clickedu i l'escola IPSE: passat, present i futur

La història de Clickedu comença pels volts del 2006, quan a l’escola IPSE només hi havia ordinadors a l’aula d’informàtica i a la sala de professors.

“L’ordinador a l’aula havia de servir per molt més que per projectar contingut de tant en tant. Havia de servir per gestionar tota la comunicació i informació generada al seu voltant; per planificar el procés d’ensenyament, per organitzar els protocols de funcionament intern, però sobretot, les TIC havien de ser una oportunitat per provocar canvis transcendentals en les metodologies tradicionals d’ensenyament”, explica Xavier Soler i Monné, coordinador de Qualitat i TIC de l’escola IPSE.

Perquè això fos possible es necessitaven eines, programes i aplicacions que no existien en el mercat. Clickedu va néixer justament d’aquesta necessitat.

L’escola IPSE i Clickart, l’empresa creadora de Clickedu, van treballar conjuntament durant dos anys pensant què podia fer la tecnologia per a l’escola. Sense límits, pensat per l’escola i per a l’escola, amb llarguíssimes reunions setmanals, proves, assajos i errors.

Actualment, Clickedu és una plataforma escolar d’última generació que permet la gestió integral de tot un centre. Es tracta d'una eina que agrupa tots els mòduls necessaris perquè professors, pares, alumnes, direcció i personal d'administració desenvolupin les activitats relacionades amb l'escola. A més, ja està 100% a les butxaques dels seus usuaris gràcies a l’App que és multiplataforma, de tecnologia responsive i permet que l’usuari pugui interactuar amb la comunitat educativa des de qualsevol lloc, moment i dispositiu amb accés a Internet.

“A dia d’avui el nivell d’implantació de Clickedu a IPSE és molt elevat. Quan s’ha treballat una assignatura d’aquesta manera, difícilment els alumnes accepten tornar a la metodologia tradicional. Els resultats són clarament millors, ja que es tracta d’alumnes molt més implicats i motivats”, afegeix Soler.

Pots llegir l’article complet a través del següent enllaç:  http://www.interempresas.net/Tecnologia-aulas/Articulos/180845-Ipse-y-Clickedu-una-historia-de-exito-Pasado-presente-y-futuro.html