Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Descobreix com la teva escola pot estalviar amb Clickedu!

Descobreix com la teva escola pot estalviar amb Clickedu!

Ara que ja han acabat les classes, de cara al nou curs, us expliquem com estalviar cada any, augmentant la qualitat dels serveis que ofereix l’escola, i sense fer cap inversió!

Des del primer curs, Clickedu pot suposar un estalvi econòmic important, en no haver de fer front a tots els costos derivats del material escolar, docent i administratiu. Per tant, pot arribar a ser una font de recursos sense necessitar una inversió prèvia.

A més, Clickedu proporciona altres avantatges no quantificables afegits, com “la facilitat d’implementar innovacions metodològiques, que no serien viables sense la disponibilitat de temps del personal del centre” (Marco Berenguer, IES El Calamot) o el temps “que podem dedicar a tasques transcendents. Per exemple, la preparació de les classes o l’atenció directa als alumnes, que és realment una millora molt important” (Coral Regí, Escola Virolai).

Demaneu-nos més informació sense compromís! Estarem encantats d’analitzar com podem treballar plegats per millorar globalment el vostre centre.