Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'App de Clickedu, recomanada al programa Generació Digital de TV3!

L'App de Clickedu, recomanada al programa Generació Digital de TV3!

Clickedu és ja una de les apps més preferides pels usuaris! Així ho confirma la Sílvia Sendín, al programa Generació Digital de TV3 del passat diumenge 21 de maig.

La Sílvia treballa a una papereria del carrer Roger de Llúria de Barcelona i és mare de dos fills. Ella ens explica que gràcies a l’App de Clickedu pot seguir el dia a dia dels seus fills a l’escola Per exemple, l’entrega dels treballs, els horaris o les absències, entre altres opcions. Destaca molt positivament l’alerta que va rebre per l’absència a la classe del seu fill Albert el dia que tenia una visita mèdica, que li va servir d’avís per trucar a l’escola i avisar que el nen arribaria més tard.

A més, la Sílvia parla també de la gran portabilitat de Clickedu amb els serveis de Google. D’aquesta manera, la Sílvia pot vincular el calendari acadèmic dels seus fills amb el seu calendari personal de Gmail.

Sílvia Sendín, moltes gràcies per compartir amb tots nosaltres la teva experiència amb Clickedu! Estem encantats que t’agradi!

Podeu veure el clip sencer en aquest enllaç (00:00-00:39): http://www.ccma.cat/video/embed/5668727