Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu signa un acord de col·laboració amb la CIEC

Clickedu signa un acord de col·laboració amb la CIEC

Clickedu i la Confederación Interamericana de Educación Católica (CIEC) han signat un conveni de col·laboració per tal d’acostar les TIC a les escoles catòliques d’Amèrica.

L’acord suposa una gran fita per a tots dos. D’una banda, permetrà que el conjunt d’escoles i centres catòlics de totes les federacions de la CIEC incorporin noves pedagogies i metodologies contemporànies en el seu ensenyament. I, de l’altra, Clickedu fa un pas endavant convertint-se en la nova plataforma de gestió del dia a dia de tots els centres de la confederació.

La Confederación Interamericana de Educación Católica (CIEC) va ser creada el 1945 pel Primer Congrés d’Educació Catòlica. És una institució de dret civil, sense ànim de lucre i al servei de l’Educació Catòlica d’Amèrica. Actualment, està integrada per les federacions educatives de 23 països agrupats en cinc regions: Nord, Carib, Amèrica Central, Andina i Sud.