Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Parlem de les millores de Clickedu amb l'Enric Bautista de l'escola Bell-lloc

Parlem de les millores de Clickedu amb l'Enric Bautista de l'escola Bell-lloc

Ja ha arribat la calor, però a Clickedu seguim refrescant-vos amb les millores més interessants! Aquesta vegada ho fem amb l’Enric Bautista, responsable TIC de l'escola Bell-lloc del Pla de Girona i un dels millors coneixedors del comportament de Clickedu desplegat sobre grans volums d'alumnes.

Clickedu (CE): Enric, abans de res, moltes gràcies per participar i explicar des de l'experiència personal algunes millores i, així, mirar d'ajudar altres usuaris a treure'n partit. En aquesta versió, quines t'han semblat més interessants?

Enric Bautista (EB): Si n’hagués de triar només algunes, segurament em quedaria amb el tutor personal i les connexions, així com les exportacions.

CE: Ens podries explicar aquest darrer punt?

EB: Per a nosaltres és molt important que tot el software que fem servir s'acobli, per això és molt bona notícia el lligam amb BlinkLearning o amb la versió 3.2 de Moodle. Tot i així, de vegades ens cal sortir dels programes per, a partir de les dades que n'extraiem, generar, per exemple, els nostres propis llistats. En aquests casos, moltes de les noves possibilitats de treballar amb Excel, que ens ofereix l'exportació d'un bloc de rebuts o a vendes i activitats, ens ajuden d'allò més.

CE: Tornem a la millora del tutor personal. Per a què us ha anat bé?

EB: A la nostra escola, l'atenció tutorial és de gran importància. Que una persona que no sigui el tutor ni el cotutor del grup classe, pugui treballar amb un o més alumnes i concertar entrevistes, tenir accés a les dades necessàries de l'alumne i tota la resta de funcionalitats, ens facilita la feina i ens permet gestionar tot allò que interessa des d'un sol punt.

CE: Què opines del nou mòdul de comportament?

EB: Es nota que hi ha hagut un gran canvi! Crec que l'automatització en les incidències ens ajudarà molt. Igualment, volem mirar-nos-ho bé, perquè segurament esdevindrà després de l'estiu una funcionalitat d'allò més útil per a nosaltres, amb la part de reconeixements incorporada.

CE: Ja per acabar, vols afegir alguna cosa més?

EB: Crec que la possibilitat de veure el número RALC és un gran avantatge. L’opció d’afegir múltiples comentaris a un avís de consergeria és molt eficaç a l’hora de passar llista i la visibilitat de les mesures d'atenció a la diversitat m'ha semblat molt bé. A més, l'avaluació d'acord amb la LOEM ha estat imprescindible.

CE: Moltíssimes gràcies, Enric. I, a tots vosaltres, us desitgem que gaudiu de les millores!