Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Cinc escoles amb Clickedu guanyadores dels mSchools Student Awards

Cinc escoles amb Clickedu guanyadores dels mSchools Student Awards

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que cinc escoles que treballen amb Clickedu han estat guanyadores dels mSchools Student Awards 2017, la cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca dels alumnes que han participat en el programa mSchools i les seves diferents iniciatives al llarg del curs escolar.

El certamen, impulsat per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i GSMA, s’ha dividit, en la seva 4a edició, en tres categories: App Education, Mobile History Map (MHM) i Scratch Challenge.

En la categoria App Education, el col·legi Sagrada Família de Santa Perpètua de Mogoda ha rebut el primer premi amb l’app Just Feelings, i l’escola Vedruna de Ripoll ha estat la guanyadora del vot del públic amb l’app Avicare.

Pel que fa a la categoria Mobile History Map, els alumnes de l’Institut La Valira de la Seu d’Urgell han estat reconeguts pel seu treball sobre el monestir romànic de Sant Serni de Tavèrnoles.

Finalment, en la categoria Scratch Challenge, el col·legi Asunción de Ntra. Sra. de Barcelona i l'escola Minguella de Badalona han estat premiades pels projectes "El millor viatge" i "La volta al món", respectivament.

El reconeixement d’aquests premis està avalat per professionals de l’educació i de les tecnologies mòbils, que han determinat els projectes guanyadors entre els més de 4.000 equips que han participat en l’edició d’enguany.