Actualitat

A l'estiu, quaderns i descans


A la temporada d’estiu, els experts en psicopedagogia aconsellen els quaderns d’estiu, ja que consideren que les vacances poden ser massa llargues i, per tant, els nens poden desconnectar de tot allò que han après durant el curs.

Tot i així, no hi ha un consens clar i són molts els qui afirmen que les vacances hi són per descansar, fer amics, visitar llocs nous, anar a la platja i aprendre, però divertint-se.

Des de l’Associació Aragonesa de Psicopedagogia, apunten que és important que els nens que estudien Educació Infantil treballin a partir del joc i la creativitat. Pel que fa als alumnes d’Educació Primària, és necessari potenciar la lectura i les activitats matemàtiques. El mateix succeeix amb els estudiants d’Educació Secundària. A més, si aquests han suspès alguna assignatura, convé que la treballin i aprenguin noves tècniques d’estudi.

Clickedu és una eina d'allò més útil, tant si s'opta per assignar exercicis com si es vol que l'alumne desconnecti, però pugui compartir què ha anat fent.

És recomanable que aquestes tasques vagin acompanyades de dies de descans. Una cosa és segura, i és que tothom necessita temps lliure! 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al

Propers esdeveniments

Dim Saragossa
Avinguda Ciutat de Soria, 8, Saragossa
28 de novembre