Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'equip de Clickedu se suma a la campanya solidària #paralosvalientes!

L'equip de Clickedu se suma a la campanya solidària #paralosvalientes!

A Clickedu hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la campanya #paralosvalientes, per ajudar a vèncer el càncer infantil.

S’estima que cada any se'n detecten 1.200 nous casos a Espanya i 160.000 a nivell mundial. La iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l’escola de negocis IESE, té com a objectiu construir a Barcelona el SJD Pediatric Cancer Center, el centre de tractament i d'investigació del càncer infantil més gran d’Europa.

El projecte explica que el càncer en nens és una malaltia diferent al càncer en adults i posa de manifest el fet que, actualment, hi ha molt poca investigació, fonamentalment per dues raons. D’una banda, es donen menys casos en nens que en adults: un cas en nens de cada dos-cents casos en adults; de l’altra, és molt costós finançar aquest tipus d’estudi.

Tu també hi pots participar! Entre tots, farem possible que aquest projecte sigui més a prop!

Consulta més informació a: https://paralosvalientes.com